Shërbime
Fillimi Etiketat Shërbime

Etiketa: Shërbime

Shërbimet Kujtesa vs IPKO

Me siguri se u ka ndodhur të keni probleme teknike me internet apo TV rrjetin kabllor si dhe keni kërkuar ndihmë nëpërmes telefonit nga qendra e...