Shm00p
Fillimi Etiketat Shm00p

Etiketa: Shm00p

Hakeri pretendon që ndihmoi FBI-në, për te përndjekur hakerin e ISIS-it

A ju kujtohet Junaid Hussain? Hacker i cili punonte për ISIS dhe i cili u vra në një sulm nga droni në Gusht të këtij...