Si ta incizoni punën tuaj në kompjuter
Fillimi Etiketat Si ta incizoni punën tuaj në kompjuter

Etiketa: Si ta incizoni punën tuaj në kompjuter

STIKK-Panairi i punës 2014, “Karriera juaj në Binarë”

STIKK së bashku me kompanitë anëtare organizojnë panairin e punës për studentët/profesionistët dhe kompanitë e profilit të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK). STIKK ka...

Si ta incizoni punën tuaj në kompjuter

Me siguri se deri më tani keni pasur nevojë për ndonjë video prezantim të punës suaj në kompjuter, me një fjalë të incizoni atë...