Siguria
Fillimi Etiketat Siguria

Etiketa: Siguria

Keni kujdes me VPN

Një raport i ri i publikuar thekson se në internet së bashku me rritjen e numrit të përdoruesve të VPN është rritur edhe numri...

Prezantohen TOP Fjalëkalimet të vitit 2013

SplashData ka përpiluar një listë të 25 fjalëkalimeve më të njohura të vitit 2013, dhe në krye të listës është fjalëkalimi i famshëm 123456. Për...