Siri
Fillimi Etiketat Siri

Etiketa: Siri

Apple Siri do të vijë edhe në pajisjet Mac me versionin...

Apple Siri aktualisht është në dispozicion për pajisjet iPhone dhe iPad, kurse tani sipas një raporti të fundit po flitet se Siri do të...

Reklamat e reja të Microsoft-it përqeshin Apple Siri-n

Microsoft këtë javë ka nisur një fushatë të re të reklamave për smartphone-t e saj Nokia dhe për asistentin Cortana. Siç ka ndodhur edhe më...

Cortana vs Siri vs Google Now [Video]

Microsoft sot më herët ka lëshuar versionin Windows Phone 8.1 Developer Preview (për zhvilluesit), ky është versioni i parë i Windows Phone-it që vjen...

Amazon blen aplikacionin Evi

Ndoshta dikujt i kujtohet Evi, një aplikacion për zë në iPhone i cili është i ngjashëm me Apple Siri, dhe si duket ketë aplikacion...

Siri vs Google Voice Search

Se cili nga dy asistentët personal me zë jap rezultate më të shpejta ka testuar Gizmodo, në një video të postuar të cilën e...