Skype 4.5
Fillimi Etiketat Skype 4.5

Etiketa: Skype 4.5

Versioni i ri Skype 4.5 për iPhone dhe iPad

Skype ka lëshuar aplikacionin e tyre të famshëm në një version të ri për iPhone dhe iPad i cili vjen me një numër të madh...