Skype
Fillimi Etiketat Skype

Etiketa: Skype

Nga Skype për Ueb tani mund të bëni thirrje direkt në...

Skype ketë javë ka njoftuar se ka përditësuar versionin e tyre Skype për Ueb me një funksion të ri që përdoruesit e Skype-it vërtet do...

Skype me opsione të reja për pajisje mobile (Video)

Skype ka njoftuar se do të sjellin opsionin e video bisedave në grup për aplikacionin e tyre në iPhone, iPad, pajisjet Android dhe gjithashtu pajisjet mobile...

Microsoft lanson versionin 5.13 të Skype për iPhone

Microsoft ka lansuar Skype për iPhone, në versionin 5.13. Ndryshimi më i madh në këtë aplikacion është shikimi paraprak i ueb linkave. Kur ju...

Ja se çfarë ofron Skype Translator [Video]

Microsoft ka qenë duke punuar në projektin "Skype Translator” i cili me shërbimet që ofron, do të mundëson përkthimet me zë në kohën reale. Ky...

Skype për ueb (beta) u mundëson të lidheni nga kudo

Ekipi i Skype-it të premten kanë njoftuar për një mundësi krejt të re për të përdorur Skype-in, drejtpërdrejt nëpërmjet ueb-it. Kjo nënkupton që, nuk keni...

Skype nga tani në dispozicion për BlackBerry Z10

Nëse posedoni një smartphone BlackBerry Z10 me versionin 10.1 të sistemit operativ, nga tani e tutje mund të shkarkoni aplikacionin Skype nga BlackBerry World....

Microsoft integron shërbimin Skype në Outlook.com

Microsoft ka dhënë sinjale se shumë shpejt do të integrojë shërbimet e saj Skype në Outlook.com. Ajo ka lëshuar një version paraprak testues por...

Microsoft në plan të ridizajnoj logot për Bing, Skype, Yammer dhe...

Microsoft kanë zbuluar planet e saj për rinovimin e shërbimeve Bing, Skype, Yammer dhe Xbox gjatë një ngjarje ditore për dizajner “Design Day 2013”...

Skype, 2 miliard minuta bisedë bëhen brenda një ditë

Që nga viti 2011 kur Microsoft kishte lajmëruar së do të blejë Skype-in për 8 miliard dollar, ata nuk e kanë ngadalësuar zgjerimin e...

Skype, thirrje falas duke përdorur Click To Call

Gjërat më të mira në jetë janë falas. Pra, Skype ka njoftuar sot për një përditësim të mrekullueshëm, dhe ai është funksioni Click to...

Përditësimi Skype 6.1 për Windows integrohet në Outlook

Përdoruesit e aplikacionit Microsoft Outlook të cilët dëshirojnë të bëjnë thirrje me Skype direkt nga kontaktet e Outlook-ut, dhe me kënaqësi ju njoftojmë se...

Microsoft mbyll Live Messenger-in me 15 Mars

Microsoft ka njoftuar edhe një herë se do ta ndalin së funksionuari shërbimin e tyre Windows Live Messenger më datën 15 mars 2013, përdoruesit e...