SoftwareWWDC
Fillimi Etiketat SoftwareWWDC

Etiketa: SoftwareWWDC

Microsoft përfitoj më së shumti nga iOS 8 dhe OS X...

Dje kompania Apple prezantoj dy përditësime të mëdha në sistemet e saj për smartphone dhe Desktop, iOS 8 dhe OS X Yosemite. Sipas prezantimit të dy...