Sondazh
Fillimi Etiketat Sondazh

Etiketa: Sondazh

Sondazhi: A me ble?

Ditët kur kemi përdorë lidhjet me internet dial-up dhe shkarkimet gjate gjithë natës tani janë harruar. Sot, 5 nga 10 njerëz në Kosove kanë...

Sondazhi: Çfare sistemi operativ preferoni për telefonin tuaj?

Është bërë një muaj që kur ka filluar sondazhi me pyetjen: Çfare sistemi operativ preferoni për telefonin tuaj? Jo vetëm sipas këtij sondazhi por gjithashtu sipas...