Sony me rekord të ri
Fillimi Etiketat Sony me rekord të ri

Etiketa: Sony me rekord të ri

Sony arrin rekord të ri në shitjen e modelit Sony Xperia

Sony ka prezantuar rezultatet e fundit financiare për vitin fiskal që përfundoi më 31 mars 2014 duke njoftuar për detajet dhe suksesin e arritur...