Sony Micro USB Flash Drive
Fillimi Etiketat Sony Micro USB Flash Drive

Etiketa: Sony Micro USB Flash Drive

Sony prezanton Micro USB Flash Drive për smartphone

Ka disa pajisje Android, si Nexus 5, HTC One, etj. nga të cilat kapaku prapa pajisjes nuk tërhiqet dhe me ketë pak a shumë...