Sony Xperia Z
Fillimi Etiketat Sony Xperia Z

Etiketa: Sony Xperia Z

Vlerësim: Sony Xperia Z

Që kur është folur së pari për Xperia Z dhe për ekranin e vetë 5 inç, shumë njerëz kanë shprehur brengat e tyre se...

Video praktike: Sony Xperia Z

Ishte ngjarja CES 2013 kur kompania Sony kishte prezantuar modelin e ri të serisë së tyre Xperia Z. Smartphone-i Sony Xperia Z me specifika...

Sony Xperia Z lansohet në tregjet Evropiane më 21 Shkurt

Lansimi i Sony Xperia Z në tregjet evropiane do të bëhet më 21 shkurt, thuhet në faqen zyrtare në Facebook nga Sony. Lansimi i smarthone-it...

Smartphone-i Sony Xperia Z paraqitet në CES 2013

Sony gjatë kësaj jave është pritur të njoftojë zyrtarisht për dy pajisje të reja në CES, Xperia Sony Xperia Z dhe ZL, dhe tani...