Sony Xperia
Fillimi Etiketat Sony Xperia

Etiketa: Sony Xperia

Sony Xperia XA1 lansohet në Kanadë

Sony Xperia XA1 tani është lansuar në Kanadë, përmes operatorit mobil Videotron dhe vjen në disa oferta të ndryshme. Videotron është duke e ofruar pajisjen...

Sony arrin rekord të ri në shitjen e modelit Sony Xperia

Sony ka prezantuar rezultatet e fundit financiare për vitin fiskal që përfundoi më 31 mars 2014 duke njoftuar për detajet dhe suksesin e arritur...

Lansohet Sony Xperia M

Sony ka shtuar edhe një smartphone të ri në serinë e tyre Xperia, modelin Sony Xperia M, i cili në dispozicion do të jetë...

Dy Smartphone të ri Xperia nga Sony

Kompania Sony si duket do të nxjerr një çift të ri të smartphone-ve me Android, është njoftuar në një blog të tyre se do të...

Sony Xperia P

Nëse jeni adhurues i smartphone Sony atëherë me siguri keni dëgjuar për Sony Xperia P. Ky smartphone është publikuar në muajin shkurt dhe që atëherë shfrytëzuesit janë...