specifikat
Fillimi Etiketat Specifikat

Etiketa: specifikat

iPhone 8 – Risitë dhe çmimi

iPhone 8 po vjen, dhe risi po bjen Kemi raportuar edhe më herët se Apple ka blerë 70 milionë panele ekranesh OLED nga Samsung, për...

Zyrtarizohet Galaxy S4

Tanimë zyrtarisht kemi karakteristikat për Samsung Galaxy S4, në shikim të parë nuk duket të ketë ndryshim të madh më dizajnin e modelit S3,...