SSD
Fillimi Etiketat SSD

Etiketa: SSD

Gjenerata e re e SSD nga Intel më në fund është...

Teknologjia Micron dhe Intel janë duke punuar në një memori të gjeneratës së re që nga 2012. Ajo quhet 3D XPoint, dhe ka nje shpejtësi...

SanDisk Optimus MAX SSD disku i parë në botë 4TB, 2.5-inç

SanDisk ka njoftuar për diskun e parë në botë 2.5-inç Serial Attached SCSI (SAS) solid state disk (SSD) me hapësirë 4TB, në formën e re...

Toshiba nxjerr serinë e re të disqeve SSD, Q Series Pro...

Kompania Toshiba ka njoftuar për serinë e saj të re të disqeve të brendshme solide të njohur ndryshe si SSD, pra serinë Q Series...

Mushkin shfaq diskun 480GB mSATA SSD

Mushkin këtë javë ka shtuar një disk solid state drive (SSD) në serinë e tyre, duke njoftuar kështu për prodhimin e diskut të parë...

Seagate dhe DensBits në bashkpunim për SSD-të

Seagate ka njoftuar se është në partneritet me DensBits në zhvillimin e SSD-ve për konsumatorë dhe ndërmarrje tregtare. Qëllimi i dy kompanive është për...