Stephen Elop
Fillimi Etiketat Stephen Elop

Etiketa: Stephen Elop

Microsoft me udhëheqës të ri nga fillimi i vitit 2014

Udhëheqësit të tanishëm të Microsoft-it, Steve Ballmer, i kanë mbetur edhe nëntë muaj si udhëheqës i kësaj kompanie dhe sa i përket kësaj plotë...

Microsoft blen kompaninë Nokia për 7.18 miliardë $

Vetëm disa javë pasi që kryeshefi i Microsoft-it Steve Ballmer njoftoi për tërheqjen e tij brenda intervalit kohorë prej një viti, tanimë kemi një...