Steve Ballmer
Fillimi Etiketat Steve Ballmer

Etiketa: Steve Ballmer

Satya Nadella, emërohet kryeshef i ri i Microsoft-it

Microsoft sot, pas shumë muajsh spekulime i dha fund përzgjedhjes së kryeshefit të ri dhe kështu zyrtarisht ka emëruar Satya Nadella. Nadella ka qenë...

Microsoft me udhëheqës të ri nga fillimi i vitit 2014

Udhëheqësit të tanishëm të Microsoft-it, Steve Ballmer, i kanë mbetur edhe nëntë muaj si udhëheqës i kësaj kompanie dhe sa i përket kësaj plotë...

Microsoft blen kompaninë Nokia për 7.18 miliardë $

Vetëm disa javë pasi që kryeshefi i Microsoft-it Steve Ballmer njoftoi për tërheqjen e tij brenda intervalit kohorë prej një viti, tanimë kemi një...

Steve Ballmer lë Microsoft-in brenda 12 muajve

Microsoft ka lëshuar ​​një deklaratë për shtyp të premten duke vënë në dukje se udhëheqësi ekzekutiv i tyre Steve Ballmer ka në plan të dalë...