Streaming
Fillimi Etiketat Streaming

Etiketa: Streaming

Shërbimi për muzikë Spotify, falas për pajisjet mobile

Spotify ka njoftuar se versioni për muzikë streaming në Desktop nga tani e tutje do të jetë në dispozicion pa pagesë për pajisjet mobile...

Spotify arrin në 24 milionë përdorues aktiv

Shërbimi për muzikë streaming Spotify tani posedon më shumë se 24 milionë përdorues aktiv, dhe nga këta 24 milionë 6 milionë janë abonentë me...