Street View
Fillimi Etiketat Street View

Etiketa: Street View

Lokacion.com, sjell Street View në Kosovë

Google Street View është një teknologji e integruar në Google Maps dhe Google Earth që ju mundëson të eksploroni vende rreth botës në pamje...

Çfarë është mbuluar deri tani nga Google Street View?

Google ka krijuar një uebfaqe mahnitëse interaktive për Street View, ku aty kompania flet pak për historinë e teknologjisë, dhe si ajo fotografon pamje...