Surface Pro 4
Fillimi Etiketat Surface Pro 4

Etiketa: Surface Pro 4

Surface Pro 4 ka një nga ekranet më të mirë në...

Kur zgjedhim një smartphone apo tabletë, gjithmonë pyesim për madhësinë e ekranit dhe rezolucionin e tij. Megjithatë, cilësia e ekranit është ajo që ne duhet...