Surface Windows 8 Pro
Fillimi Etiketat Surface Windows 8 Pro

Etiketa: Surface Windows 8 Pro

Tableti Ekoore Python S3 operon me Android, Windows 8 dhe Linux

Nëse ndonjëherë keni kërkuar një pajisje që operon më sisteme të shumta operative, atëherë tableti i ri hibrid Ekoore Python S3 i prodhuar nga...

Surface Windows 8 Pro, në shitje nga data 9 Shkurt

Microsoft ka vendosur që të nxjerr në dispozicion modelin e tabletit Surface Windows 8 Pro, nga data 9 Shkurt. Ky tabletë vjen më procesorë...