Tabletë
Fillimi Etiketat Tabletë

Etiketa: Tabletë

Lenovo lanson tre tabletë me Android

Lenovo duket se po vazhdon trendin me produkte të reja, duke lansuar kështu tabletët e ri Lenovo A1000, A3000 dhe S6000 në Kongresin...