Teknologji Informative
Fillimi Etiketat Teknologji Informative

Etiketa: Teknologji Informative

Mastercard me ekran LCD dhe tastierë

Këtë muaj Mastercard ka lansuar një kartelë të re krediti në Singapor e cila është e pajisur me ekran LCD dhe tastierë me prekje të lehtë....

Ketë vit 3.6 trillion $ shpenzime për IT-n

Agjensia "Gartner" qe merret me këshilla dhe hulumtime në Teknologji ka njoftuar se kompanitë do të shpenzojnë mbi 3.6 trilion$ ketë vit në mbarë...