Telefoni Mobile
Fillimi Etiketat Telefoni Mobile

Etiketa: Telefoni Mobile

Lenovo në biseda për të blerë biznesin e telefonisë mobile NEC

Kur vjen puna për të blerë smartphone, në mendje menjëherë vijnë kompanitë e tilla si HTC, Apple, Samsung, Nokia, LG dhe Motorola. Ndërkohë që prodhuesit tjerë si...