Televizion
Fillimi Etiketat Televizion

Etiketa: Televizion

LG dhe Sony në CES 2015 pritet të prezantojnë TV me...

Consumer Electronics Show (CES) fillon javën e ardhshme, dhe sipas një raporti të fundit, të dy LG dhe Sony pritet të prezantojnë modele të reja të...

Samsung me televizion UHD 110 inç në CES 2013

Nuk është ende e sigurt se sa mund t’ju bëjmë ballë sot televizioneve gjigande, por nëse jeni të interesuar të shihni se çfarë pritet...