Televizori Samsung ES8000
Fillimi Etiketat Televizori Samsung ES8000

Etiketa: Televizori Samsung ES8000

Video Prezantim: Samsung Smart TV (40ES8000)

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është modeli i Televizorit Smart 40ES8000 nga prodhuesi Samsung. Dizajni  Me një dizajn të sofistikuar dhe...