Teoma
Fillimi Etiketat Teoma

Etiketa: Teoma

Google vs Bing!

Midis motorëve të kërkimit Google dhe atij Bing, gjithmonë Google ka mbizotëruar si zgjedhja më e mirë, kjo edhe sipas nesh është e pranueshme....