Testi i hedhjes
Fillimi Etiketat Testi i hedhjes

Etiketa: Testi i hedhjes

Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8 – Testi i...

Edhe më herët kemi pas një numër videosh të publikuara rreth hedhjes së smartphone-ve si test, por tani vjen një video e re nga...

Google Nexus 4 – Testi i hedhjes

Disa nga ne as që patëm mundësi ta porositim, për shkak të shitjes rekorde ndërsa të tjerët që patën atë mundësi filluan edhe me...

Galaxy Note 2 – Testi i hedhjes

Pas testit të hedhjes të bërë nga Android Authority për Galaxy S3 dhe iPhone 5 radha vjen tek Galaxy Note 2 i cili ka...

iPhone 5 dhe Galaxy S3 – Testi i hedhjes

Për entuziastët e Galaxy S3 nuk do të jetë shumë i këndshëm testi i hedhjes bërë nga Android Authority në Hong Kong.  iPhone 5...