TF201
Fillimi Etiketat TF201

Etiketa: TF201

Vlerësim: Asus Eee Pad Transformer Prime (TF201)

Me dizajn ultra të hollë dhe peshë super të lehtë, ASUS Transformer Prime vjen për të vendosur një standard të ri në dizajnin e...