TomTom
Fillimi Etiketat TomTom

Etiketa: TomTom

Fiat 500L me sistem të navigacionit Tomtom

Prodhuesi i GPS-ve TomTom dhe kompania e veturave Fiat janë në partneritet te përbashkët për sistemin e ri  te navigacionit qe do të përdoret...