Toshiba
Fillimi Etiketat Toshiba

Etiketa: Toshiba

Në shitje: Laptopi më email-in e parë Presidencial

Bill Clinton ishte Presidenti i parë që ka dërguar email nga zyra e Presidentit. Ai gjatë mandatit të tij tetë-vjeçar në total ka dërguar...

Toshiba kërkon ide nëpërmes App Studio

Toshiba ka hapur App Studio - një fushatë në të cilën publiku mund të paraqes idetë për aplikacione të Windows 8, që më pas do...

Toshiba lancoi Canvio Slim Hard Disk të jashtëm 500 GB

Të hënën Toshiba lancoi në treg një Canvio Slim hard disk të jashtëm 500 GB, me çmim prej $ 114,99. Ky disk është super...

Çfarë pritet nga IFA 2012

Pas panaireve te kaluara CES dhe MWC në agjendë tani është IFA, qe do të mbahet në Berlin te Gjermanisë ku fillon me datën...