Training
Fillimi Etiketat Training

Etiketa: Training

Edhe në Kosovë – Trajnime për Windows Phone 7

Avanconi njohurit tuaja në vegla të zhvillimit të aplikacioneve dhe mësoni teknologjitë e reja që ju bëjnë të jeni një hap para të tjerëve....