TV & Multimedia
Fillimi Etiketat TV & Multimedia

Etiketa: TV & Multimedia

C’SEED dhe Porsche lansojnë televizionin më të madh në botë

C'SEED dhe Porsche Design kanë zbuluar televizionin komfort më të madh në botë duke mposhtur modelin Samsung S9 UHD i cili u shfaq në...