Ubuntu
Fillimi Etiketat Ubuntu

Etiketa: Ubuntu

Versioni Ubuntu edhe për tabletë

Canonical ka njoftuar për versionin e ri të sistemit të tyre operativ Ubuntu për pajisje tabletë. Sistemi operativ mbështet llogari të shumëfishta për përdorues...

Ubuntu për Galaxy Nexus dhe Nexus 4 mbërrin me 21 Shkurt

Canonical ka njoftuar se imazhet dhe burimi i kodit të hapur (open source code) për versionet e smartphone-ve me Ubuntu do të jetë ne...
video

Smartphone-i me Ubuntu në CES 2013

Javën qe shkoj kemi njoftuar për platformën e ri Ubuntu, nëse nuk jeni të kënaqur me android, iOS, Windows Phone apo diç tjetër, para...

Ubuntu me sistem operativ për “SmartPhone”

Kompania Canoncial e cila merret me zhvillimin e sistemeve operative të  hapura siç është Ubuntu ka paralajmëruar se do të futet në botën e...

ODROID-X për IT entuziastët

ODROID-X I HardKernel-it është një platformë interesante zhvillimi për entuziastët, ngjajshëm me Raspberry Pi., ODROID-X është pak më i shtrenjtë se ky i fundit...

Cili OS Linux është më i mirë për File Server?

Nga gjithë këto sisteme të Linux-it për të bërë një zgjedhje, një sondazh i përdoruesve të Linux-it na ofron një ide të mirë se...