Ultrabooks
Fillimi Etiketat Ultrabooks

Etiketa: Ultrabooks

3 Ultrabook të ri nga Acer

Acer ka bërë një rifreskim në linjën e produkteve të tyre Aspire Ultrabooks (Laptop superior) për 3 modele të reja me Sistem Operativ Windows 8...

Lenovo nxjerr, IdeaPad U310 dhe U410 ultrabooks

Lenovo ka shpalosur dy ultrabooks te ri - IdeaPad U310 dhe U410. Për herë të parë këtë vit ka dal në CES, që vijnë...