UN
Fillimi Etiketat UN

Etiketa: UN

Llogaria e OKB-së në Twitter ndjek 537 njerëz, duke përfshirë edhe...

Kombet e Bashkuara apo organizata e cila ka qenë dhe ende është prezent tek ne në Kosovë, nga ky moment që po shkruajmë në...

SHBA-të nuk pajtohen qe interneti të kontrollohet nga OKB-ja

OKB-ja ka vendosur të bëjë një rishikim mbi rregullat që qeverisin internetin, mirëpo Google thotë se OKB-ja është vendi i gabuar për të marrë vendime...