USB-C 3.1
Fillimi Etiketat USB-C 3.1

Etiketa: USB-C 3.1

Apple prezanton portin dhe kabllon USB-C (3.1)

Përveç një rezolucioni të lartë “Retina” dhe një profili të ri që në fakt është më i hollë, Laptopi i ri i Apple ka...