USB Flash Drive
Fillimi Etiketat USB Flash Drive

Etiketa: USB Flash Drive

Lansohet Lacie Porsche Design USB Key

LaCie dhe Porsche Design kanë prezantuar flash drive-in e ri USB 3.0, të quajtur LaCie Porsche Design USB Key, e cila sipas Lacie nga...

Multifunksional USB flash drive Sanwa

600-GUSD seria është një linjë e re e produktit nga Sanwa i cili drejtpërdrejtë përmban një opsion dyanshëm që mundëson qasjen apo lidhjen për...

Amoeba USB memorie modulare

Zhvillimi i teknologjisë sot nuk ka të ndalur. Prodhuesit e ndryshëm të teknologjive tani më janë futur në garë për të krijuar pajisje me...

Sandisk USB flash drive 128GB

SanDisk ka shfaqur një formacion të ri të USB flash drives që për kompaninë janë produktet më të shpejta, më të holla dhe me më kapacitet deri...