Vala 4G
Fillimi Etiketat Vala 4G

Etiketa: Vala 4G

Operatori Vala vjen me 4G (LTE)

Posta dhe Telekomi i Kosovës ka nënshkruar sot kontratën për implementimin e teknologjisë 4G (LTE), me dy kompani prestigjioze, Alcatel Lucent dhe Nokia Solutions...