veqori
Fillimi Etiketat Veqori

Etiketa: veqori

Cilat janë veçorit e Samsung Galaxy S8 që do ti ketë...

Pra Galaxy S8 ka ekranin e ti të pafundme dhe skanerin iris, pa e përmendur procesorin e shpejtë dhe specifikat e tjera, por është...