Vertu
Fillimi Etiketat Vertu

Etiketa: Vertu

Vertu Constellation – Smartphoni 6000$

Ne jetojmë në botën ku shumica e smartphonëve kushtojnë mes 200 deri 800$. Ka një zgjedhje të madhe të modeleve në mes të këtyre çmimeve,...

Bentley dhe Vertu bashkojnë forcat për të krijuar smartphone luksoz

Është njoftuar se prodhuesi i automobilave luksoz Bentley dhe prodhuesi i smartphone-ve luksoz Vertu janë bashkuar që për pesë vitet e ardhshme të prodhojnë një...

Vertu me Android

Platforma Symbian nuk ka më vend në këtë model të shtrenjtë të smartphone-ve e po ashtu as Windows Phone. Siç pritej, modeli i dikurshëm i Nokia Vertu në smartphone të saj...