Vic Gundotra
Fillimi Etiketat Vic Gundotra

Etiketa: Vic Gundotra

Udhëheqësi i Google+, Vic Gundotra lë kompaninë Google

Vic Gundotra, zëvendës-shef i lartë i Google-it dhe njeriu i parë mbrapa rrjetit social Google+, ka njoftuar se do të lë kompaninë Google. Gundotra...