Virus
Fillimi Etiketat Virus

Etiketa: Virus

Virusi i ri “Heartbleed” i rrezikshëm

Një e metë për sigurinë e Internetit që mund të shkaktoj dëme të mëdha është zbuluar kohën e fundit dhe po quhet Heartbleed Bug. Një virus...