VLC
Fillimi Etiketat VLC

Etiketa: VLC

VLC për Android me një tipar të ri

VLC është një prej softuerëve më të preferuar në botë për të luajtur videot. Si softuer përdoret nga miliona njerëz në mbarë botën, dhe...

Versioni i ri VLC 2.1 në dispozicion për shkarkim

Për ata që përdorin softuerin VLC, kompania VideoLAN tani kanë lëshuar një version të ri të softuerit që i luan videot për të dy...

VLC Player beta për Android

Pas një pritje të gjatë, VLC Player(versioni beta) për Android me në fund është në dispozicion në Google Play Store. I quajtur si Neon,...