Waze
Fillimi Etiketat Waze

Etiketa: Waze

Waze integrohen në Google Maps

Përdoruesit e Google Maps tani mund të marrin ndihmë duke ju shmangur bllokimit të trafikut dhe aksidenteve  nëpërmes përditësimeve të Waze-s. Versionet e Google Maps...

Google për Waze-n pagoi 966 milionë $

Para një muaji Google kishte blerë kompaninë Waze, edhe pse në atë kohë kompania nuk ka dhënë detaje se sa ka paguar për aplikacionin...

Google blen Waze

Dy muaj më parë kemi raportuar se Google është e interesuar të blejë shërbimin e hartave për trafikun, Waze. Tani në blogun zyrtar të Google-it, për...

Google thuhet se është e interesuar të blej kompaninë Waze

Dy javë më parë fjalët ishin se Facebook është e interesuar në blerjen e kompanisë së navigacionit apo hartave, Waze. Tani sipas një raporti...