webOS
Fillimi Etiketat WebOS

Etiketa: webOS

Versioni i ri i LG WebOS TV 2.0 vjen në CES...

LG ka njoftuar se do të prezantoj platformën e tyre për televizione webOS TV 2.0 në ngjarjen CES 2015 të muajit Janar. Sipas LG-së softueri...

Edhe LG është duke punuar në platformën e saj për smartwatch

Kur është puna të orët e mençura (smartwatch), Google ka platformën e tyre Android Wear që është një version i ri i Android-it i zhvilluar...

HP zbulon planet e saj për një smartphone të ri

Përkundër dështimit të platformës WebOS dhe një numër çështjesh të tjera që e shqetësojn HP-në, kompania ka refuzuar të heqë dorë kur është fjala...

LG blen platformën webOS që ishte produkt i HP-së

 Disa vite me parë shumë njerëz kanë shpresuar së platforma webOS që është përdorur tek pajisjet Palm do të jetë një hap i madh...