WhatssApp
Fillimi Etiketat WhatssApp

Etiketa: WhatssApp

Nga tani mund të bëhen thirrje telefonike edhe me WhatsApp

Në janar të këtij viti, WhatsApp kishte lansuar një shërbim të ri i quajtur “WhatsApp Web”, nëpërmjet të cilit, përdoruesit e aplikacionit WhatsApp, mund...

Ja se si instalohet WhatssApp në kompjuter

WhatsApp sapo e ka lansuar një shërbim të ri të quajtur “WhatsApp Web”, nëpërmjet të cilit, përdoruesit e aplikacionit WhatsApp, nga tani e tutje...

Tani mund të dërgoni mesazhe me zë në WhatsApp

Nëse keni një telefon smart, dhe keni të instaluar aplikacionin WhatsApp sigurisht që keni parë që gjatë këtyre ditëve në pajisjen tuaj është paraqitur...