Wi-Fi
Fillimi Etiketat Wi-Fi

Etiketa: Wi-Fi

Li-Fi, 100 herë më i shpejt se Wi-Fi! (Video)

Në muajt e ardhshëm pritet të shohim dhe dëgjojmë edhe më shumë rreth rrjetit Li-Fi, që është një teknologji pa tela (wireless) që transmeton...

Google i di gati çdo fjalëkalim të rrjetit Wi-Fi në botë

Sipas një raporti të fundit nga Computerworld, Google e di fjalëkalimet (password-at) e miliona përdoruesve të Android-it në mbarë botën. Të dhënat për fjalëkalimin e...