WiFi
Fillimi Etiketat WiFi

Etiketa: WiFi

Sipas Ofcom: Dritat zbukuruese të vitit të ri mund të ngadalësojë...

Kompania Ofcom ka njoftuar për lansimin e një aplikacioni të tyre të ri mobil Wi-Fi Checker, i cili është zhvilluar për të kontrolluar nëse rrjeti...

Lansohet Shërbimi WiFi nga Google

Gjatë disa muajve të fundit, ne kemi dëgjuar thashethemet në lidhje me shërbimin e ri, WiFi nga Google dhe tanimë ky shërbim është edhe...

Samsung njofton për teknologjinë e ardhshme super të shpejt të rrjetit...

Samsung Electronics deri më tani ka qenë në heshtje duke punuar në gjeneratën e ardhshme të rrjetit Wi-Fi standard, kurse tani ka bërë një...

Evropa aprovon përdorimin 3G dhe 4G në aeroplanët

Evropianët së shpejti do të jenë në gjendje të qasen në Facebook edhe gjatë fluturimeve me aeroplan. Agjensioni për Siguri i Aviacionit të Evropës këtë...

WiFi vetëm i juaji, apo edhe i të tjerëve?

Nëpërmjet këtij materiali do të mundohemi t’iu informojmë se si mund të kontrolloni rrjetin tuaj WiFi, pikërisht a është dikush duke keqpërdorur sinjalin tuaj...

DoorBot – zile e derës smart me WiFi

Është zile muri me lidhje Wi-Fi, kamerë, me bateri dhe pa kabllo, që u mundëson të shihni kush është në derën tuaj nëpërmes smartphone-it. Gjithashtu...

Raportohen probleme me Wi-Fi në Iphone 5

Duke u bazuar në faqen zyrtare të Iphone, rubrika Mbeshtjetje Teknike për Konsumatoret, Iphone 5 nuk është duke funksionuar njëjtë për secilin konsumator.  Komentet...

Boeing përgaditet për përdorimin e telefonit celular në aeroplanë

Shumica nga ne kemi fluturuar me aeroplanë dhe kemi dëgjuar vërejtjen e njëjtë para nisjes, që thonë “ju lutem të fiken të gjitha pajisjet elektronike”...

Si ta shëndërroni smartphone-in tuaj Android në një Wi-Fi shpërndarës

Për ta aktivizuar këtë mundësi, së pari ju duhet të jeni të lidhur në rrjet të internetit përmes “edge gsm data” që nënkupton të...

Delta Airlines sjell WiFi në fluturimet ndërkombëtare

Kompania ajrore Delta Airlines nga SHBA ka njoftuar se duke filluar nga fillimi i vitit 2013 do të zgjerohet më WiFi në më shumë se 150...