Wiki Academy Kosovo
Fillimi Etiketat Wiki Academy Kosovo

Etiketa: Wiki Academy Kosovo

Për here të parë në Kosovë, “Wiki Academy Kosovo”

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Ambasadën e Britanisë së Madhe, Ambasadën Mbretërore të Norvegjisë, dhe Shoqatën për...